Dün emniyete başvurdu bugün..

 Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde 30 yaşındaki inşaat işçisi Savaş Ö., boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Büşra Ö. ve 48 yaşındaki kayınvalidesi Nazmiye C.’yi sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra, başına ateş ederek intihar etti.Olay, bugün s

Dün emniyete başvurdu bugün..

 

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde 30 yaşındaki inşaat işçisi Savaş Ö., boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Büşra Ö. ve 48 yaşındaki kayınvalidesi Nazmiye C.’yi sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra, başına ateş ederek intihar etti.

Olay, bugün saat 12.30’da meydana geldi. Savaş Ö. ile evli olan ve 6 yaşında bir kız çocuğu bulunan Büşra Ö., bir süre önce eşinden şiddet gördüğünü bildirerek, sığınma evine bşvurdu. Burada bir ay kalan Büşra Ö., ailesinin isteği üzerine annesi Nazmiye C.’nin evine yerleşti. Boşanma davası açan Büşra Ö., korunma talebinde de bulundu.

SOKAK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Bugün öğle saatlerinde annesi Nazmiye C. ile pazara giden Büşra Ö., sokak ortasında eşi Savaş Ö.’nin saldırısına uğradı. Büşra Ö. ve Nazmiye C.’yi tabancayla ateş ederek öldüren Savaş Ö., daha sonra aynı silahı başına dayayarak tetiği çekti. 3 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam