Düğünü basıp kurşun yağdırdılar

Olayda biri omuzundan, diğeri de bacağından olmak üzere iki kişi yaralandı. Büyük panik yaşanan silahlı baskının ardından, düğüne katılan davetliler salondan boşaltıldı. Gelin ve damat ise saldırıyla birlikte düğünü yarıda kesip salondan ayrılmak zorunda

Düğünü basıp kurşun yağdırdılar

Olayda biri omuzundan, diğeri de bacağından olmak üzere iki kişi yaralandı. Büyük panik yaşanan silahlı baskının ardından, düğüne katılan davetliler salondan boşaltıldı. Gelin ve damat ise saldırıyla birlikte düğünü yarıda kesip salondan ayrılmak zorunda kaldı. Polis saldırıyı gerçekleştiren iki kardeşin peşine düştü.

Olay dün gece 23.00 sıralarında GMK Bulvarı üzerindeki Başkent Düğün Salonu'nda meydana geldi. İddialara göre, Serhat Aslan ve Murat Aslan daha önce de tartıştıkları Veli Koca (37) ve Ramazan Okay'ın (22) bir düğüne katıldıklarını haber aldı. Düğünün başlamasıyla birlikte salona gelen Aslan kardeşler, yanlarında getirdikleri silahla rastgele ateş etti. 10 el ateş eden iki kardeşin kurşunlarına hedef olan Koca omuzundan, Okay ise bacağından yaralandı. Aslan kardeşler ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi istendi. Saldırıda yaralanan Koca ve Okay bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Düğüne katılan davetliler ise büyük panik yaşadı. Saldırıyla birlikte düğün sona ererken salondaki davetliler dışarıya çıkartıldı. En mutlu günlerinde acı olayla sarsılan gelin ve damat ise düğünü yarıda keserek salondan ayrıldı.

Öte yandan, polis ekipleri düğün salonunun hemen önünde park etmiş bir araçta incelemelerde bulundu. Aracı didik didik arayan ekipler herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam