Düğünden dönerek öldü!

 Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, gittiği düğünden sonra misafirleri aracıyla bırakmaya giden Hasan Tunçarslan (42) kaza yaparak hayatını kaybetti. Hasan Tunçarslan, pazar günü Hacı Mehmet köyünde bir düğüne katıldı. Burada ailesiyle birlikte düğün bitimi

Düğünden dönerek öldü!

 

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, gittiği düğünden sonra misafirleri aracıyla bırakmaya giden Hasan Tunçarslan (42) kaza yaparak hayatını kaybetti. 

Hasan Tunçarslan, pazar günü Hacı Mehmet köyünde bir düğüne katıldı. Burada ailesiyle birlikte düğün bitimine kadar kalan Tunçarslan, düğün bitiminde bir tanıdığının ailesini İki Yaka köyüne bırakmaya gitti. Kendi ailesini düğün alanında bırakarak aracına aldığı misafirlerini köylerine bırakan Hasan Tunçarslan, geri dönmek isterken Madar Yanı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun altındaki uçuruma devrildi. 

Kaza yaptığı an hayatını kaybeden Hasan Tunçarslan'ın ailesi, kendisinin geri dönmediğini ve haber alamadıklarını söyleyerek jandarma ekiplerine haber verdi. İlçe Jandarma ekiplerinin titiz çalışmasının ardından gece saatlerinde Hasan Tunçarslan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Tunçarslan'ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam