Düğünde dehşet dolu anlar!

 Sakarya'da eşi bir hafta önce ölen Dursun, düğün tarihini ertelemeyen akrabalarına silah ve bıçakla saldırdı: 5 yaralıSakarya Adapazarı'nın Yeşilyurt köyünde köylülerden Ümit Yeşil'in düğün töreni için düzenlenen eğlenceye gelen Hikmet Dursun, bir anda t

Düğünde dehşet dolu anlar!

 

Sakarya'da eşi bir hafta önce ölen Dursun, düğün tarihini ertelemeyen akrabalarına silah ve bıçakla saldırdı: 5 yaralı

Sakarya Adapazarı'nın Yeşilyurt köyünde köylülerden Ümit Yeşil'in düğün töreni için düzenlenen eğlenceye gelen Hikmet Dursun, bir anda tabancasını çıkararak ateşlemeye başladı. Düğün alanında eğlenen kalabalık, neye uğradığını şaşırarak kaçmaya başladı.

MUHTAR: PSİKOLOJİSİ BOZUKTU

Tabancasındaki şarjörü boşaltan Dursun bu kez cebinden bıçak çıkardı. Kurşunların isabet ettiği damadın babası Sabahattin, amcası Bahattin ile eşi Yurdanur ve 6 yaşındaki kızı Merve Yeşil yaralandı. Dursun'un bıçakla saldırdığı damadın diğer amcası Seyfettin Yeşil de elinden bıçaklandı. Dursun, köylüler tarafından etkisiz hale getirildi.

Yaralananların yakınları ve kalabalık tarafından linç edilmek istenen Dursun bir süre dayak yedikten sonra jandarmaya teslim edildi. Köy muhtarı Turan Dursun, zanlının bir hafta önce eşini kaybettiğini ifade ederek, "Kendisinin, 'ailem öldü, neden düğün yapılıyor' düşüncesiyle böyle yaptığını zannediyorum. Son zamanlarda psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum. 5 vatandaşımız yaralı.

Ancak ağır yaralı olan yok" dedi. Görgü tanığı Yüksel Öztürk ise Dursun'un rastgele ateş ettiğini belirtip, "Düğün kalabalıktı, yaklaşık 100 kişi vardı. Şahısla bir husumet yok, hatta akrabalık var" diye konuştu. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler