Düğün dönüşü kana bulandı: 3 ölü

Alınan bilgiye göre, Murat Çevirici'nin kullandığı 22 LR 088 plakalı otomobil ile Keşan'a bağlı Paşayiğit Beldesinden düğünden dönen Bekir Dinç'in yönetimindeki 39 LE 071 plakalı otomobil, Alıç köyü rampasınında çarpıştı.Kazada, henüz kimliği belirlenemey

Düğün dönüşü kana bulandı: 3 ölü

Alınan bilgiye göre, Murat Çevirici'nin kullandığı 22 LR 088 plakalı otomobil ile Keşan'a bağlı Paşayiğit Beldesinden düğünden dönen Bekir Dinç'in yönetimindeki 39 LE 071 plakalı otomobil, Alıç köyü rampasınında çarpıştı.

Kazada, henüz kimliği belirlenemeyen biri kız çocuğu 2 kişi olay yerinde, Murat Çevirici ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesinde öldü.

Yaralanan Bekir Dinç (45), Nazar Kalaycı, Erkan Kalaycı (36), Deniz Kalaycı (34), Erdoğan Ceylan, Sıla Ceylan (4), Aynur Ceylan (39) ve Onur Aksoy, Uzunköprü Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada ölen ve kimlikleri belirlenemeyen 2 kişinin cesetleri, otopsi için Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada, kaza nedeniyle kapanan yol, bir süre sonra araçların kaldırılması sonucu ulaşıma yeniden açıldı. Jandarma ekipleri, ölenlerin kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam