Düğün arabasında kaza: 20 yaralı

Muş'ta, merkeze bağlı Tabanlı Köyü'nden gelin almak için Alagün Köyü'ne gitmekte olan düğün konvoyundaki Maşallah Yıldız idaresindeki 49 J 1159 plakalı minibüs, Elçiler Köyü mevkiinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, minibüs s

Düğün arabasında kaza: 20 yaralı

Muş'ta, merkeze bağlı Tabanlı Köyü'nden gelin almak için Alagün Köyü'ne gitmekte olan düğün konvoyundaki Maşallah Yıldız idaresindeki 49 J 1159 plakalı minibüs, Elçiler Köyü mevkiinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada, minibüs sürücüsü Maşallah Yıldız ve minibüsteki Turgay Kılıç, Songül, Ayşe, Şilan ve İbrahim Bağlı, Semra ve Dilşah Tanış, Fahrettin Kaya, Suphi Yolcu, Abdurrezzak, Yavuz, Nevzat ve Abdi Yıldız, Naciye, Allahverdi, Engin ve Gönül Güler, Ekrem Akdeniz ile Cafer Güven yaralandı.

Konvoyda bulunan araçlarla ambulanslara ve Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam