Domuz gribinden öldü şüphesi

Domuz gribinden hayatını kaybedenlerin sayısı hızla artıyor. Şu ana kadar Ankara'da 2, Diyarbakır'da 1, Konya'da 3, İstanbul'da 1 ve Şanlıurfa'da da 1 kişi domuz gribinden hayatını kaybetti. Son olarak Kayseri'de 35 yaşında bir hasta öldü. Test sonuçları

Domuz gribinden öldü şüphesi
Domuz gribinden hayatını kaybedenlerin sayısı hızla artıyor. Şu ana kadar Ankara'da 2, Diyarbakır'da 1, Konya'da 3, İstanbul'da 1 ve Şanlıurfa'da da 1 kişi domuz gribinden hayatını kaybetti. Son olarak Kayseri'de 35 yaşında bir hasta öldü. Test sonuçları Ankara'ya gönderilen hastanın henüz kesinleşmemekle birlikte domuz gribinden öldüğü sanılıyor. Eğer hastanın domuz gribinden öldüğü kesinleşirse kurban sayısı 10'a çıkacak.

Pazar günü Develi İlçesi'nden ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen hasta tedaviye alındı. Başhekim Prof. Dr. Muhammet Güven, yüksek ateş ve bilinç kaybı olan hastanın Acil Servis'e geldikten 5 saat sonra hayatını kaybettiğini söyledi.


Kimliğini açıklamadığı hastanın Domuz gribi virüsünden öldüğünü tahmin ettiklerini belirten Başhekim Prof. Dr. Güven, “Ancak orada yoğunluk olduğu için sonuçları henüz alamadık” dedi.


İki hastaya daha Domuz gribi teşhisi konulan Erciyes Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan sağlık personeli de aşılandı.

10 GÜNDE 9 KAYIP

24 EKİM - ANKARA
Mustafa Güneş (29)
29 EKİM - DİYARBAKIR
Beşire Bozkurt (Hamile - 34 )
29 EKİM - KONYA
Ümmü Sezgin (37)
1 KASIM - ANKARA
Durmuş İlhan (27)
2 KASIM - KONYA
Duygu Gündüz (22 aylık)
Burak Kuş (14)
2 KASIM - ŞANLIURFA
Elif Fırathan (4)
2 KASIM - İSTANBUL
13 yaşındaki kız öğrenci
2 KASIM - ANKARA
Ayşe Güler (65)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam