Dolar alev alev yandı

 Fatih sahilinde bir tekne alev alev yandı. Tekne yangını sahilde yürüyen bir vatandaşın cep telefonu tarafından görüntülendi. Olay sabah saatlerinde Haliç, Balat sahilinde meydana geldi. Yaklaşık 3 metre uzunluğundaki “Dolar" isimli teknede bilinmeyen bi

Dolar alev alev yandı

 

Fatih sahilinde bir tekne alev alev yandı. Tekne yangını sahilde yürüyen bir vatandaşın cep telefonu tarafından görüntülendi.

 

Olay sabah saatlerinde Haliç, Balat sahilinde meydana geldi. Yaklaşık 3 metre uzunluğundaki “Dolar" isimli teknede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı .Alevler kısa sürede tüm tekneyi sardı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

 

Teknedeki yangına müdahale eden bir vatandaş, “Buradaki tekneler sahipsiz. Tinerciler kalıyor. Bu teknede de birisi kalıyordu. Geceyi teknede geçirmiş. Bir anda alev aldı. Dumları görünce teknenin ipini çekerek kıyıya yanaştırdım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam