Doktora kızdı polis dövdü!

 İzmir’de bol miktarda ilaç içerek intihara teşebbüs eden kadının eşi, karısıyla ilgilenilmediği iddiasıyla doktor ile tartıştıktan sonra hastane polisini darp etti. Olay, geçtiğimiz 16 Eylül günü Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi.

Doktora kızdı polis dövdü!

 

İzmir’de bol miktarda ilaç içerek intihara teşebbüs eden kadının eşi, karısıyla ilgilenilmediği iddiasıyla doktor ile tartıştıktan sonra hastane polisini darp etti. 
Olay, geçtiğimiz 16 Eylül günü Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. İddiaya göre, C.U. (30) isimli kadın, bilinmeyen bir nedenle çok miktarda ilaç almak suretiyle intihara teşebbüs etti. Baygın halde bulunan C.U. ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne getirildi. Kısa bir süre sonra durumu öğrenen C.U.'nun eşi Y.U., hastaneye geldi.
 
Y.U. acil serviste görevli bulunan kadın doktordan bilgi almak istedi. Doktor, Y.U.’dan uygulanacak tedavinin belirlenmesi için eşinin içtiği ilacın kutusunu getirmesini istedi. Bunun üzerine Y.U. “Nereden bulacağım ben kutuyu” diyerek tepki gösterdi. Öfkeli kocanın yanından ayrılarak C.U.’nun yanına giden doktor, boş kutunun çöpe atıldığını öğrendi. Bunun üzerine tekrar Y.U.’nun yanına gelen doktor, çöp kutusuna atılan boş ilaç kutusunu getirmesini istedi. İddiaya göre, çılgına dönen öfkeli koca kadın doktora vurmak istedi.
 
Bu sırada hastane polisi M.U. araya girdi. Olay yerine gelen özel güvenlik görevlilerinin yardımı ile öfkeli koca acil servisin ön kapısına kadar çıkarıldı. Öfkesine hakim olamayan Y.U. bu kez polis memuru M.U.’ya saldırarak yumruk ve kafa attı. Güçlükle sakinleştirilen şahıs, güvenlik görevlilerinin yardımıyla dışarı çıkartıldı. 
 
Olay sonrası görevli doktor ile burnuna gelen kafa darbesiyle yaralanan ve 5 gün iş göremez raporu alan polis memuru M.U. hastanedeki ilk tedavisinin ardından öfkeli kocadan şikayetçi oldu. Olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alınan Y.U. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam