Doktor kalfanın kulağını kopardı

Edinilen bilgiye göre; Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökhüyük köyünde mobil hizmet için bulunan aile hekimi Dr. Ahmet Özcan muayhanesine gelen, 29 yaşındaki eczacı kalfası Kenan Aksakal ile tartıştığı. Tartışmanın ise muayhanesin’de hastalarını tedavi eden

Doktor kalfanın kulağını kopardı

Edinilen bilgiye göre; Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökhüyük köyünde mobil hizmet için bulunan aile hekimi Dr. Ahmet Özcan muayhanesine gelen, 29 yaşındaki eczacı kalfası Kenan Aksakal ile tartıştığı. Tartışmanın ise muayhanesin’de hastalarını tedavi eden Dr. Ahmet Özcan’ın eczacı kalfası Kenan Aksakala hastalarımı tedavi ediyorum, odanın dışında beklermisin demesinden kaynaklandığı öğrenildi. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü, kavga sırasında Kenan Aksakal’ın Dr. Ahmet Özcan’ın burnunu kırdığı, burnu kırılan Doktor Ahmet Özcan’ın ise Kenan Aksakal’ın sağ kulağını’nın yarısını ısırarak kopardığı öğrenildi.

İlk müdahalesi Seydişehir Devlet hastanesinde yapılan Aksakal, kopan kulağı ile birlikte 112 acil servis ekiplerince, Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine getirildi. Hemen acil serviste ilk müdahalesi yapılan Aksakal’ın Ameliyata alındığı öğrenildi.

Acil serviste Aksakala ilk müdahalesini yapan Acil Tıp Anabilimdalı Yrd. Doç. Dr. Sedat koçak, hasta bize geldiğinde sağ kulağının üst kısmı yarısına kadar kopuk halde geldi. Acil servisimizde ilk olarak pansuman yapıldı. Kan kaybı önlenen hastamızı hemen KBB servisine sevk ettik ve kontrolünden hemen sonra ameliyata aldık dedi.

Olayın ardından jandarma ifadesi alınan doktor Ahmet Özcan’ın savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam