Doğum gününde öldü

 Adana'da doğum gününü kutlamak için ailesiyle birlikte dedesinin yanına giden 7 yaşındaki Abdullah Çelik, serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında boğuldu. Evde doğum günü hazırlığı yapan yakınları küçük çocuğun ölüm haberiyle yıkıldı.Olay Cumartesi

Doğum gününde öldü

 

Adana'da doğum gününü kutlamak için ailesiyle birlikte dedesinin yanına giden 7 yaşındaki Abdullah Çelik, serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında boğuldu. Evde doğum günü hazırlığı yapan yakınları küçük çocuğun ölüm haberiyle yıkıldı.
Olay Cumartesi günü Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Şıh Murat köyünde meydana geldi. Bu yıl okula başlayacak olan Abdullah Çelik, Cuma günü babası Bilal Çelik ile alışverişe giderek okul kıyafetlerini, çantasını ve defterlerini aldı. Okula başlama heyecanı yaşayan Abdullah Çelik, doğum gününü çok sevdiği dedesi Sani Arık'ın yanında kutlamak isteyerek ailesiyle birlikte Şıh Murat köyüne gitti.
 
Evde doğum günü hazırlıkları yapılırken Abdullah Çetin, köydeki arkadaşlarıyla oynamak için dışarıya çıktı. Havanın sıcak olmasından dolayı Çelik arkadaşlarıyla birlikte DSİ'ye ait sulama kanalına girdi. Küçük çocuğun akıntıya kapıldığını gören arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan aramada Abdullah Çetin'in cansız bedeni 16.30 sıralarında 4 km uzaklıkta bulunarak ailesine haber verildi.
 
Evde doğum günü pastası hazırlanırken Abdullah'ın ölüm haberini alan ailesi büyük bir şok yaşadı. Cenaze otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Doğum gününde hyatını kaybeden Abdullah Çelik, Boynuyoğun Köyü mezarlığında toprağa verilirken amca Tahsin Çelik, “Dedesinin yanına ailesiyle doğum gününü kutlamaya gitmişti. Ama bir daha dönemedi. Bugün okula başlayacaktı. Onun için babası herşeyini almıştı ama kısmet değilmiş okula gidemedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam