Doğum günü 4 yılda bir kez

Siirt'te bugün anne ve baba olan kişiler, bebeklerinin doğum günlerinin 4 yılda bir kutlanacak olmasının şaşkınlığını yaşadı.Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yedinci çocuğunu 29 Şubat'ta dünya'ya getiren Ayşe Örs, çocukların doğum günlerini imkans

Doğum günü  4 yılda bir kez

Siirt'te bugün anne ve baba olan kişiler, bebeklerinin doğum günlerinin 4 yılda bir kutlanacak olmasının şaşkınlığını yaşadı.

Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yedinci çocuğunu 29 Şubat'ta dünya'ya getiren Ayşe Örs, çocukların doğum günlerini imkansızlıklar nedeni ile kutlayamadıklarını belirterek, "Çocuğumun 29 Şubat'ta dünyaya geldi. Çok sevindim ama biz çocuklarımızın doğum günlerini kutlayamıyoruz. Geçimimizi zorluklar içinde sağlıyoruz. Bir çocuğum üniversite okuyor, biri askerde diğerleri de yanımızda" dedi.

Aynı hastanede sezaryen ile bir erkek çocuk dünyaya getiren Zübeyde Taner ise, "Çocuğumun 29 Şubat'ta dünyaya gelmesinden çok mutlu oldum" diye konuştu.

Baba adayı Abdulhakim Parlaker, "Çocuğumun doğum gününün 28 Şubat olacağını düşünüyordum. Biz Şubat ayının 28 çektiğini biliyorduk. Şimdi çocuğumun doğum gününü 4 yılda bir mi kutlayacağım? Çocuğumun doğum gününün 29 Şubat'a denk gelmesi beni heyecanlandırdı. Sabahtan beridir ameliyathanenin önünde bekliyorum. Doğuma az kaldı ve çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam