Doğalgaz bomba gibi patladı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir evde bulunan kombinin patlaması nedeniyle mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.Aynı aileden 3 kişinin yaralandığı patlamada 10 ve 4 araç hasar gördü.Bağlarbaşı Mahallesi Volkan Sokak'ta ki olay, Basri Balkan'ı

Doğalgaz bomba gibi patladı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir evde bulunan kombinin patlaması nedeniyle mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

Aynı aileden 3 kişinin yaralandığı patlamada 10 ve 4 araç hasar gördü.Bağlarbaşı Mahallesi Volkan Sokak'ta ki olay, Basri Balkan'ın'ın (30) evinde sabah saat 05.15'te meydana geldi. Büyük bir gürültü ile patlayan doğalgaz mahalle sakinlerini de sokağa döktü. Korku ile sokağa dökülen vatandaşlar olan biteni anlamaya çalıştı. Patlamanın olduğu evin bütün camları büyük bir gürültüyle kırılırken yaralanan Basri Balkan, eşi Serpil (27) ve çocukları 3 yaşındaki Enes Balkan ambulanslar ile hastaneye kaldırıldılar.Toplam 10 ev ve 4 aracın hasar gördüğü patlamayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri gerekli çalışmalarını yaparken Bursagaz ekipleri de doğalgaz hattını kesti . Patlama sonucu yaralanan 3 kişi çekirge devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına altına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam