Diyetteki Kadına Bebek Şoku

Aşırı kiloları yüzünden annelik hayalleri de suya düşen kadın yıllardır yaptığı diyetlerin fayda vermemesi sonucu artık daha zorlu bir yola koyulması gerektiğini düşündü

Diyetteki Kadına Bebek Şoku

Aşırı kiloları yüzünden annelik hayalleri de suya düşen kadın yıllardır yaptığı diyetlerin fayda vermemesi sonucu artık daha zorlu bir yola koyulması gerektiğini düşündü ve mide ameliyatı olmaya karar verdi. Doktorların yaptıkları tüm açıklamalara rağmen ameliyatın risklerini göze aldı ve midesini küçülttürdü.

Başarılı geçen ameliyattan sonraki 8 ay süresince yaklaşık 50 kilo veren kadın karnındaki şişliği yok etmeye çalışsa da bir türlü başarılı olamadı. Yapılan kontroller sonrasında hamile olduğunu öğrenen genç kadının doğum yapmasına yalnızca haftalar kalmıştı.

Eşi Jonas'a bu güzel haberi verdikten yaklaşık bir ay sonra oğlu Gustay'ı dünyaya getiren anne “Hamileliğinde incelen tek kadın benim galiba.Normalde kadınlar bu dönemde birkaç kilo alırlarken ben 50 kilo verdim.''şeklinde yorum yaptı. Hamileliğini 7.ayda öğrenen genç kadının durumu doktorları da şaşırtırken bebeğin anneden alması gereken tüm besinleri yeterince aldığı ve gayet sağlıklı bir bebek olduğu açıklandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam