Diyarbakır'da Karakola saldırı

 Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesi üzerine bölgede çatışma çıktı. Duru Jandarma Karakolunun etrafındaki tepelere yerleşen teröristler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmanın bir süre devam etti. Çatışmada ölen ve yaralanan olup olmadığı tesp

Diyarbakır'da Karakola saldırı

 

Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesi üzerine bölgede çatışma çıktı. Duru Jandarma Karakolunun etrafındaki tepelere yerleşen teröristler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmanın bir süre devam etti.
 
Çatışmada ölen ve yaralanan olup olmadığı tespit edilemezken, Lice ve Diyarbakır'dan çatışmanın olduğu bölgeye jandarma özel harekat timleri sevk edildi.
 
DİYARBAKIR VALİSİ TOPRAK: 5 ASKER YARALI
 
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Lice'de üs bölgesine düzenlenen saldırıda 5 askerin yaralandığını, yaralıların Diyarbakır'a sevk edildiklerini söyledi.
 
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ne bağlı Duru Jandarma Karakolu üs bölgesine PKK terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saat 16.00 sıralarında dağlık kesimden yapılan saldırıda ilk ateş sırasında 5 asker yaralandı. 
 
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yaralı askerlerin helikopterlerle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi. Vali Toprak, bölgeye havadan helikopterlerle, karadan da zırhlı araçlarla destek gönderildiğini belirtti. Vali Toprak bölgede çatışmanın yer yer devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler