Diyarbakır'da El Bombası Patladı

 Diyarbakır Sur Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan bir kişinin arabasında taşıdığı anlaşılan el bombasının elinde patladığı bildirildi. Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağlar ilçesi Toptancılar Sitesi civarında bir patlama olayının

Diyarbakır'da El Bombası Patladı

 

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan bir kişinin arabasında taşıdığı anlaşılan el bombasının elinde patladığı bildirildi.

 

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağlar ilçesi Toptancılar Sitesi civarında bir patlama olayının gerçekleştiği bilgisi üzerine polisin olay yerine gittiği ve araştırma yaptığı belirtildi.

 

Açıklamada, " Olay yeri çevresinde bulunan iş yerlerindeki vatandaşlarla yapılan görüşmede, vatandaşların bir patlama sesi duydukları ve bir erkek şahsın sol elinden yaralı şekilde araçtan inerek yardım istediği, çevrede bulunanlar tarafından ilimizdeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandığı öğrenilmiştir. Olay Yeri inceleme Şube Müdürlüğü ve Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde, patlamanın bahse konu araç içerisinde, şoför mahallinde ve el bombası fünye grubunda bulunan kapsülün Sur İlçe Belediyesi temizlik işçisi olduğu öğrenilen N.K. adlı şahsın elinde patlaması neticesinde gerçekleştiği ve araç içerisinde 3 adet 9 mm çapında boş kovan bulunduğu tespit edilmiştir. N.K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sol el parmaklarının parçalandığı ve ameliyata alındığı anlaşılmıştır. Meydana gelen olayla ilgili tahkikat devam etmektedir. " denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam