Diskoteğe fuhuş baskını

 Fuhuş sektörü sınır tanımaz hale geldi. Aksaray’da bir diskoteğe düzenlenen fuhuş baskınında 40 kadın gözaltına alındı. Muayeneye götürülen kadınlardan ikisinin Venezuellalı transeksüel olduğu ortaya çıktı.Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirli

Diskoteğe fuhuş baskını

 

Fuhuş sektörü sınır tanımaz hale geldi. Aksaray’da bir diskoteğe düzenlenen fuhuş baskınında 40 kadın gözaltına alındı. Muayeneye götürülen kadınlardan ikisinin Venezuellalı transeksüel olduğu ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekiplerinin fuhuş baskınları son zamanlarda şaşırtıcı sonuçlar yaşanmasına neden oluyor. Ekiplerin yaptıkları son baskında İstanbul’da fuhşun hangi noktalara geldiğini ortaya çıktı. Fatih Aksaray’da bir diskotekte fuhuşa aracılık yapıldığı ihbarını alan Ahlak ve Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler önceki gece harekete geçti. 2 sivil polis taksiyle müşteri gibi diskoteğe gitti. Garsona 20 lira bahşiş veren sivil polisler, dans eden 2 kadını gözlerine kestirdi ve garsonlarda masalarına getirmesini istedi.

PAZARLIKLA KİŞİ BAŞI 250 TL

Masaya gelen kadınlar iki sivil polisten 250’şer lira istedi. Polislerle kadırlar arasında yapılan pazarlık sonucunda 200 liraya anlaşıldı. Anlaşma sağlanması üzerine sivil polisler dışarıda bekleyen meslektaşlarına “Noel geliyor. Hazırlıklar tamam. Tek eksik sizsiniz” parolasıyla baskının startını verdi. Yapılan baskında masalarının altına ve mutfağa saklanan 30’u Türk vatandaşı 40 kadın ile mekanın işletme müdürünün de aralarında bulunduğu 10 çalışan gözaltına alındı. Mekandan çıkartılarak minibüslere bindirilen kadınlar ile çalışanlar Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada muayene edilen iki Venezüellalı, transseksüel çıktı. Jose Manuel Rondon Hernandez ile Orlando Del Valle Vindes Ramos adlı erkekten dönmeler, rahat tavırlarıyla dikkat çekti, yüzlerini bile gizlemedi. Bazı kadınlar ise feryat ederek ağladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler