Dinlenmek için kendine mezar yaptırdı!

Kahramanmaraş'da yaşayan Ahmet Özdemir, bu zamana kadar duyulmamış birşey yaptı, mezarı hem bu dünya için hem ahiret için kullanacak...Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde "Jet Ahmet" olarak tanınan Ahmet Özdemir, daha 44 yaşında olmasına rağmen kendi meza

Dinlenmek için kendine mezar yaptırdı!

Kahramanmaraş'da yaşayan Ahmet Özdemir, bu zamana kadar duyulmamış birşey yaptı, mezarı hem bu dünya için hem ahiret için kullanacak...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde "Jet Ahmet" olarak tanınan Ahmet Özdemir, daha 44 yaşında olmasına rağmen kendi mezarını yaptırdı.
 
Elbistan'a bağlı Çiçek köyü mezarlığında 10 bin TL'nin üzerinde para harcayarak mezarını yaptıran Ahmet Özdemir, lahdin İçerisine yastık, yorgan bırakmayı da ihmal etmedi.
 
MEZARDA YASTIK, YORGAN VAR
 
Çeşitli kurumlarda uzun süre çalışan ve emekli olan üç çocuk babası Ahmet Özdemir, ölümün her an kapısını çalacağını düşünerek, kendi mezarını yaptırdı.Mezar taşına, 'Ölümsüz Allah'tır. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol' yazan Ahmet Özdemir, emekli olmasının ardından Mersin'de ikamet ediyor. Özdemir, "Her insan kendi mezarını hazırlamalı. Çünkü ölüm insanı her zaman yakalayabilir. Bu nedenle bende kendi mezarımı yaptırmayı uygun gördüm" dedi.
 
Mezarının inşasıyla ilgilenen Ahmet Özdemir'in teyzesinin oğlu Emre Tekin ise, "Jet Ahmet, birçok kamu görevinde çalıştı ve emekli oldu. Kimin öleceğini Allah bilir düşüncesiyle kendi mezarını yaptırma kararı aldı. 'Hazırda dursun' dedi. Kendi mezarına 10 bin TL'nin üzerinde para harcadı. Kendi yatağını, yorganını her şeyini lahdin içerisine bıraktırdı. Mersin'den Elbistan'a geldiğinde kendi mezarında dinleneceğini söyledi" dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler