Dilencilerin hasılat kavgası

Edirne’nin Keşan İlçesinden geldikleri Erzurum’da dilencilik yapan kadınlar, topladıkları hasılatı bölüşemeyince kavga çıktı.Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, kadınları biber gazı sıkarak ayırabildi.Türkiye’nin en batı noktası Edirne Keşan’dan dilenme

Dilencilerin hasılat kavgası

Edirne’nin Keşan İlçesinden geldikleri Erzurum’da dilencilik yapan kadınlar, topladıkları hasılatı bölüşemeyince kavga çıktı.

Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, kadınları biber gazı sıkarak ayırabildi.

Türkiye’nin en batı noktası Edirne Keşan’dan dilenmek için Erzurum’a gelen 4’ü kadın 5 kişi, topladıkları hasılatı bölüşmek için kentin en işlek caddesi Cumhuriyet’teki Yakutiye parkında biraraya geldi. Hasılat paylaşımında anlaşamayan dilenciler, bir süre sonra taşla ve sopalarla birbirlerine vurmaya başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları altında kavga eden dilencilere, Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. İlk başta sözlü olarak dilencileri ikaz eden polisler, kavgayı sürdüren grubu biber gazı ve jop kullanarak ayırdı.

Gözaltına alındıktan sonra Gürcükapı Karakolu’na götürülen dilenciler, buradaki işlemlerin sona ermesinin ardından polis gözetiminde Edirne’ye gönderildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler