Dikkat yağış geliyor (Haritalı)

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar görülece

Dikkat yağış geliyor (Haritalı)

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova ve Bursa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı Marmara ve Batı Karadeniz başta olmak üzere, batı bölgelerimizde 6 - 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden, ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, ilk saatlerde Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

HARİTALI HAVA DURUMU

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN LÜTFEN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam