Dİkkat!.. Havalar serinliyor

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, güney ve doğusu ile Tekirdağ çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların İstanbul'un Anadolu yakası, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde kuvvetli ol

Dİkkat!.. Havalar serinliyor

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, güney ve doğusu ile Tekirdağ çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların İstanbul'un Anadolu yakası, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların İzmir, Manisa, Aydın ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, batısı ile doğusunun iç kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; iç kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Karaman illeri dışında bütün bölge aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; bölgenin güney ve doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ve Düzce ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinde Bolu, Düzce, Karabük ve Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Samsun, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.Trabzon Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı n19 derece olacak

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzey ve batısı çok bulutlu, Ardahan çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam