Dereye arabayla düştü aranıyor!

 Düzce’nin Gölyaka ilçesindeki Aksu Deresine 20 Nisan gecesi uçan otomobil içinde bulunduğu öne sürülen ve halen bulunamayan Alper Şekar’ın arama çalışmaları Büyük Melen Çayında sürüyor. Edinilen bilgilere göre 20 Nisan gecesi Gölyaka ilçesi Hacıyakup Köy

Dereye arabayla düştü aranıyor!

 

Düzce’nin Gölyaka ilçesindeki Aksu Deresine 20 Nisan gecesi uçan otomobil içinde bulunduğu öne sürülen ve halen bulunamayan Alper Şekar’ın arama çalışmaları Büyük Melen Çayında sürüyor. 

Edinilen bilgilere göre 20 Nisan gecesi Gölyaka ilçesi Hacıyakup Köyü Köprüsü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Aksu Deresine uçan otomobilde bulunan ve sudan çıkamayan 20 yaşındaki Alper Şekar’ın aranması Büyük Melen Çayı’na kaydırıldı. Aksu Deresi’nde tüm çalışmalara rağmen ulaşılmayan Alper Şekar’ı arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar jandarma nezaretinde arıyor.

Bilindiği gibi derenin içerisine uçan otomobil 500 metre sürüklenerek durmuş, otomobil içinde bulunan Göksu Özcan, Göksel Özcan, Engin Sağlam, Kadir Yavuz yaralı olarak sudan çıkarak canlarını kurtarmış, aynı araçta olduğu iddia edilen Alper Şekar’ın ise sudan çıkamamış ve Aksu Deresinde aranmaya başlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam