Deprem değil tatbikatta yaralandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, bir ilköğretim okulunda deprem tatbikatı sırasında dışarıya çıkmak isteyen öğrencilerden biri düştü. Bu öğrenciye takılarak üst üste düşen 15 öğrenci yaralandı. DÜŞEN 15 ÖĞRENCİ YARALANDIAltındağ Merkez Çocuk Sevenler Derneğ

Deprem değil tatbikatta yaralandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, bir ilköğretim okulunda deprem tatbikatı sırasında dışarıya çıkmak isteyen öğrencilerden biri düştü. Bu öğrenciye takılarak üst üste düşen 15 öğrenci yaralandı.

 

DÜŞEN 15 ÖĞRENCİ YARALANDI

Altındağ Merkez Çocuk Sevenler Derneği İlköğretim Okulunda deprem tatbikatı sırasında okuldan koşarak dışarıya çıkmak isteyen öğrencilerden biri düştü. Bu öğrenciye takılarak üst üste düşen öğrencilerden 15'i yaralandı.

 

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan öğrencilerden Enes Yılmaz ve Oğuzhan Şahiner'in tedavilerinin sürdüğü, diğer öğrencilerin taburcu edildikleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler