Denizden erkek cesedi çıktı

 İZMİR Konak’ta, Orduevi karşısında denizde bir erkek cesedi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.  Deniz polisi, cesedi tekneyle Pasaport Vapur İskelesi'ne getirerek kıyıya çıkardı. Yapılan araştırmada cesedin 23 yaşındaki Aşkın Kaya'ya olduğu belir

Denizden erkek cesedi çıktı

 

İZMİR Konak’ta, Orduevi karşısında denizde bir erkek cesedi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. 
 
Deniz polisi, cesedi tekneyle Pasaport Vapur İskelesi'ne getirerek kıyıya çıkardı. Yapılan araştırmada cesedin 23 yaşındaki Aşkın Kaya'ya olduğu belirlendi.
 
Bir fabrikada işçi olarak çalışan ve bekar olan Aşkın Kaya’nın önceki gün akşam saatlerinde gezmek için evden çıktığı ve bir daha haber alınamadığı öğrenildi. Kaya'nın yapılan üst aramasında herhangi bir intihar mektubuna rastlamazken vücudunda da herhangi bir kesik olmadığı sadece yüzünde kan izi bulunduğu belirtildi. Yüzündeki izin düşmeden dolayı meydana gelmiş olabileceği ifade edilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam