Denizde elleri ayakları bağlı ceset!

Alınan bilgiye göre, Akçakoca'da balık avına çıkan balıkçılar, kıyıdan yaklaşık 3 mil açıkta denizde bir cismin yüzdüğünü görerek yanına gittiler. Yakınına geldiklerinde bunun, elleri ve kolları bağlanmış bir ceset olduğunu gören balıkçılar, durumu hemen

Denizde elleri ayakları bağlı ceset!

Alınan bilgiye göre, Akçakoca'da balık avına çıkan balıkçılar, kıyıdan yaklaşık 3 mil açıkta denizde bir cismin yüzdüğünü görerek yanına gittiler. Yakınına geldiklerinde bunun, elleri ve kolları bağlanmış bir ceset olduğunu gören balıkçılar, durumu hemen Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirdiler.

Bartın'dan gelen Sahil Güvenlik ekipleriyle birlikte sudan çıkarılan ceset, balıkçı teknesiyle Akçakoca Balıkçı barınağına getirildi.

Yetkililer ''Domuz bağıyla'' bağlanan cesedin 30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu ve yaklaşık 1 aydır suda olduğunu belirledi.

Akçakoca Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından ceset, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam