Deniz Seki serbest bırakıldı

İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da eşzamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında geçen cuma gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki dün gece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Seki'yle beraber 7 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bır

Deniz Seki serbest bırakıldı

İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da eşzamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında geçen cuma gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki dün gece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Seki'yle beraber 7 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi. Adliyedeki 18 kişiden 2'si savcılıktan serbest bırakılırken, 9 kişi tutuklandı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Seki, "Kimseye menfaat karşılığı uyuşturucu temin etmedim" dedi. İstanbul Adliyesi'ne gönderilen Deniz Seki ile 17 kişinin, Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadeleri alındı. Seki ve 15 kişi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bu arada, sabah adliyeye gelen klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici ile Seki'nin menajeri Neşe Ünal'ın da soruşturma kapsamında savcılıkça "şüpheli" olarak ifadelerine başvurulduğu belirtildi. Saat 12.45'de sivil plakalı bir otomobille İstanbul Adliyesi'ne getirilen; siyah pantolon, beyaz renkli uzun anorak, kırmızı ekoseli şapka ve güneş gözlüğü ile dikkat çeken Seki, ön kapıdan içeri alındı. Seki'nin "Başkalarına uyuşturucu madde temin etmek" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam