Dehşeti naklen anlattı

İş gezisine gittiği Mumbai'de oteline vardıktan kısa süre sonra terör olaylarının ortasında kalan Avukat Piraye Yasemin Erden, yaşadıklarını dakika dakika Facebook'taki sayfasında aktardı. Erden, çatışmalar boyunca arkadaşlarıyla chat yaparak sakin kalmay

Dehşeti naklen anlattı
İş gezisine gittiği Mumbai'de oteline vardıktan kısa süre sonra terör olaylarının ortasında kalan Avukat Piraye Yasemin Erden, yaşadıklarını dakika dakika Facebook'taki sayfasında aktardı.

Erden, çatışmalar boyunca arkadaşlarıyla chat yaparak sakin kalmayı başardı. Dün Erden'in çalıştığı Ashmore Private Equity'nin Türkiye temsilcisi Klaus Müllner, hukuk danışmanlarının saat 11.45 itibarıyla kurtarıldığını belirterek, İstanbul'a dönmesini beklediklerini söyledi.

Ses çıkarmamak için telefonla konuşmayıp saklandığı banyodan mesajlaşan Yasemin Erden'e arkadaşları da mesajlarıyla destek olmaya çalıştılar. Sadece odaya duman dolarken endişelendiği anlaşılan 31 yaşındaki Cambridge Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Erden, onlarca kişinin öldüğü Oberio Oteli'ndeki odasından yazdıkları şunlar:

26 Kasım

21.57: Yasemin Oberio'dan canlı yayında bildiriyor. Odasında mahsur durumda. Saldırıların sona ermesini bekliyor.

22.32: Yasemin herşeyi atlatmak için sakin olmaya çalışıyor. Eğer sadece duman dağılsaydı ama en azından alarm sustu.

22.58'de Yasemin chatleşerek ve sms yaparak kendisini meşgul tutuyor. Ben iyiyim. Komandoların geldiğini duyabiliyorum. İnşallah kısa süre sonra sona erecek.

23.26 Yasemin şarjını koruyabilmek için web browserini kapatıyor. Ben iyiyim. Güvenle otelden çıktığımda sizi haberdar edeceğim.

27 Kasım

00.29: Yasemin otelle ilgili tüm fikrini değiştirdi. Hala bitmedi ama ben iyiyim. Banyoda bekliyorum. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

02.05: Yasemin en kötü bölümün geçtiğini düşünüyor. Odayı terk etmek için temizlemenin bitmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam