Dehşet evinde sır perdesi aralandı

Bir anne ve 3 çocuğunun ölü bulunduğu dehşet evinde sır perdesi kalkıyor. Bir hafta önce ortadan kaybolan baba Ramazan G., İzmit’te yakalandı. Yakınlarının borç batağında olduğunu öne sürdüğü Ramazan G. cinayetleri işlediğini itiraf ettiKocaeli pazartesi

Dehşet evinde sır perdesi aralandı

Bir anne ve 3 çocuğunun ölü bulunduğu dehşet evinde sır perdesi kalkıyor. Bir hafta önce ortadan kaybolan baba Ramazan G., İzmit’te yakalandı. Yakınlarının borç batağında olduğunu öne sürdüğü Ramazan G. cinayetleri işlediğini itiraf etti

Kocaeli pazartesi akşamı ortaya çıkan dehşet evinin şokunu yaşıyor. Vahşet’in şüphelisi olarak aranan baba Ramazan G. dün gece yakalandı ve cinayetleri işlediğini itiraf etti.
 
Vahşet Kocatepe İlkokulu’nda okuyan 7 yaşındaki Gökdeniz’in, perşembeden itibaren okula gitmemesi üzerine öğretmeninin komşularından yardım istemesiyle ortaya çıktı. 
 
Akşam saatlerinde eve giden komşu Bayram Varol, kapının açık olduğunu görünce içeri girdi. Varol, anne Aysel G. ve kucağında 45 günlük bebeği Aysima’yı yatakta, Gökdeniz ve Görkem (5) kardeşleri ise kanepede kanlar içerisinde buldu. 
 
BEBEK AÇLIKTAN ÖLDÜ 
 
İlk bulgulara göre 25 yaşındaki anne Aysel G.’nin boğularak, Gökdeniz ve Görkem’in ise bıçak ve şiş gibi kesici ya da delici aletlerle yaralanıp kan kaybından öldükleri belirlendi. Yarası olmayan Aysima bebeğin ise açlık ve susuzluk yüzünden öldüğü sanılıyor.
 
Cesetler kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayın ardından şüpheler, bir haftadır ortalarda görünmeyen baba Ramazan G. (30) üzerinde yoğunlaştı. Arama çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, Ramazan G.’yi Kuruçeşme Polis Karakolu yakınlarında dün gece saat 01.00 sıralarında yakaladı. Kendi aracında yakalanan Ramazan G. İzmit İlçe Asayiş Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
Babanın ilk ifadesinde eşini ve çocuklarını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Ailesini niçin katlettiği konusunda açıklama yapılmadı. Bankalardan 50 bin lira kredi çektiği öne sürülen PVC ustası Ramazan G.’nin, babası Halil G., ifadesinde, oğlunun ekonomik sorunları olduğunu, geçtiğimiz günlerde kendisinden borç para aldığını söyledi. Ramazan G.’nin annesi Gülsüm G. ise “Torunlarıma doyamadım” diye sinir krizi geçirdi. 
 
FARE ZEHİRİMİ? 
 
Kocaeli’nde yapılan ön otopside Aysel G.’ nin vücudunda kesici, delici alet izine rastlanmadığı, boğazında hafif morluklar olduğu tespit edildi. Morlukların kadınla kocası arasındaki kavga esnasında oluşmuş olabileceği de iddia edildi. Evde fare zehiri bulundu. Kadının ağzından köpük çıkması üzerine zehirlenmiş olabileceğ iihtimali üzerinde de duruluyor .
 
‘KENDİ HALİNDE BİR AİLEYDİ’ 
 
Komşuları ailenin neşeli, kendi hallerinde bir aile olduğunu belirtirken, hafta sonları genelde köye gittiklerini, Ramazan G.’nin aracının 9 Ocak Çarşamba gününden itibaren evinin önünde görülmediği için komşuları tarafından ailenin köye gittiklerinin sanıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam