Define arayanlar serbest bırakıldı

  Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Adalet Caddesi'nde dün meydana gelen olayda, kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, Aykut K.(27), Murat K.(32), İlhan D.(61) ve Ali E.'yi (55

Define arayanlar serbest bırakıldı

 

 

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Adalet Caddesi'nde dün meydana gelen olayda, kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, Aykut K.(27), Murat K.(32), İlhan D.(61) ve Ali E.'yi (55) suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlılarla birlikte 2500 yıl önceye ait olduğu ileri sürülen 1'i kırık 2 adet topraktan çanak, 5 parça amfora ve diş ile kiremit parçası ele geçirildi. Zanlıların bir binanın arkasında 2 metre derinliğinde ve 6 metre genişliğinde kazı yaptıkları ortaya çıktı. Gözaltına alınan 4 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kaçakçılık Bürosu ekipleri de olayla ilgili Ali K.'yı gözaltına aldı. Sorgusu tamamlanan 5 kişi, bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam