Dayak yiyen koca boşanmak istiyor!

İstanbul’da avukat A.G., karısı G.B.’den şiddet gördüğü ve can güvenliği olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Eşine boşanma davası açan ve 1 milyon TL tazminat isteyen A.G., eşine ‘yaklaşma yasağı’ konulmasını istedi.Avukat A.G., İstanbul Aile Mahkem

Dayak yiyen koca boşanmak istiyor!

İstanbul’da avukat A.G., karısı G.B.’den şiddet gördüğü ve can güvenliği olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Eşine boşanma davası açan ve 1 milyon TL tazminat isteyen A.G., eşine ‘yaklaşma yasağı’ konulmasını istedi.

Avukat A.G., İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunduğu boşanma dilekçesinde 2008’de Etiler’de bir spor kulübünde çalışan G.B. ile üyelik işlemleri sırasında tanıştıklarını ve ilişki yaşamaya başladıklarını anlattı. Tanıştıklarında evli olduğunu, G.B.’nin ev kirasıyla tüm özel harcamalarını karşıladığını anlatan A.G., dilekçesinde G.B.’ye pahalı hediyeler aldığını da ifade etti. G.B.’nin zaman içinde dengesiz davranışlar sergilediğini bu nedenle ayrılmaya karar verdiğini anlatan A.G., “Her seferinde intihar edeceğini söyleyip patronunun adamları aracılığıyla beni ölümle tehdit etti, yeniden ilişkiye zorladı” dedi. 
 
‘AİLEM YIKILDI’ 
 
G.B.’nin hırslarının kurbanı olduğuna da dilekçesinde yer veren A.G., “Ailemin yıkılmasına ve aylık 10 bin TL nafaka ödeyecek biçimde boşanmama neden oldu. ‘Dillere destan bir düğün istiyorum’ diyerek baskı kurdu. 11 Mayıs 2012’de evlendik” dedi. Evlendikten sonra sorunların daha da arttığını, ailesi ve ilk evliliğinden olan çocuğuyla görüşemediğini belirten A.G., G.B.’nin bir tartışma sırasında başında bardak kırıp, bıçakla kollarını çizdiğini iddia etti.
 
Eşi G.B.’nin kendisiyle menfaat için evlendiğini ve bugüne kadar 800 bin TL’nin üzerinde masraf yaptığını iddia eden A.G., 6 aylık karısı için “Tehlikeli ve saldırgan” bir yapıya sahip ifadesini kullandı. Bu nedenle de işyeri ve evine ‘yaklaşma yasağı konulması’nı talep etti. A.G., karısı G.B.’den 500 bin TL maddi, 500 bin TL de manevi tazminat istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam