Dayak Yiyen Genci Süpürgeyle Kurtardı

Ordu'da bir genci döven iki kişi, kadınların fırça süpürgeyle direnmesi üzerine neye uğradıklarını şaşırdı.Ordu'da sokakta dövdükleri ve ellerinden kaçırdıkları genci bir işyerinin önünde sıkıştıran iki kişi, genci korumaya çalışan kadınların fırça süpürg

Dayak Yiyen Genci Süpürgeyle Kurtardı

Ordu'da bir genci döven iki kişi, kadınların fırça süpürgeyle direnmesi üzerine neye uğradıklarını şaşırdı.

Ordu'da sokakta dövdükleri ve ellerinden kaçırdıkları genci bir işyerinin önünde sıkıştıran iki kişi, genci korumaya çalışan kadınların fırça süpürgeyle direnmesi üzerine neye uğradıklarını şaşırdı.
 
Olay, Hükümet Caddesi'nde meydana geldi. Adları öğrenilemeyen iki kişiyle kaldırımda yol verme nedeniyle sözlü olarak tartışan bir genç arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine genç kaçarak, cadde üzerindeki bir işyerine sığındı. Yufka imalatı yapan dükkan önüne gelen 2 kişi, genci burada da ellerindeki sopayla dövmeye devam etti.
 
İşyerinden çıkan 2 kadın, genci döven kişilerin elinden sopayı alabilmek için korkmadan kavgaya müdahale etti. Kavga, çevredeki vatandaşların da araya girmesiyle yatıştırılmaya çalışıldığı sırada, kadınlardan birinin eline fırça süpürge alıp saldıran kişinin kafasına vurmasıyla yeniden alevlendi. Başka kişilerinde araya girmesiyle kavga büyümeden sözlü tartışmalarla sona erdi.
 
Güçlükle ayrılan kavganın sonunda taraflar, birbirinden şikayetçi olmayarak bölgeden uzaklaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler