Davos gerginliği Facebook'ta!

İsrailli Guy Juffe'nin başlattığı kampanyada İsraillilerin Türkiye'ye gitmemesi ve ülke aleyhine bir takım iddialarda bulunuluyor. Siteye üye olan herkesin görebileceği sayfada şu cümlelere yer verildi: "İsrail'in Gazze saldırısından sonra Türkiye'nin iki

Davos gerginliği Facebook'ta!

İsrailli Guy Juffe'nin başlattığı kampanyada İsraillilerin Türkiye'ye gitmemesi ve ülke aleyhine bir takım iddialarda bulunuluyor. Siteye üye olan herkesin görebileceği sayfada şu cümlelere yer verildi: "İsrail'in Gazze saldırısından sonra Türkiye'nin iki yüzlülüğü ortaya çıktı. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İsrail'i dünyadaki en büyük terör kaynağı olarak ilan etti. On binlerce Türk, İsrail ve ABD bayraklarını yaktılar ve katil İsrail diye bağırdı. Türkiye'nin birçok yerinde, İsrail mallarının boykot edilmesi çağrısı da yapıldı."

Alt başlıklarda, geçen günlerde gündeme gelen turist sayısına da dikkat çekilerek şöyle denildi: "Her yıl 400 bin İsrailli Türkiye'yi ziyaret ediyor. Yaklaşık 323 milyon dolar döviz bırakıyor. Şimdi Türkiye'ye uçuşları durdurma ve bu iki yüzlü insanlara gösterme zamanı. Onlar, İsrail'in 1999 depreminde yaptıkları yardımı unuttular mı? Türk hükümetiyle işbirliği yapan İsrail hava kuvvetleri 250 kişi ve arama kurtarma ekipmanlarıyla birçok noktada arama kurtarma çalışmalarına katıldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam