Dansöz kendini astı!

Ordu'nun Ünye İlçesi'ndeki bir barda dansöz olarak çalışan 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Dilek Topal'ın, evinin merdiven korkuluklarına asılı cesedi bulundu. Topal'ın intihar ettiği üzerinde durulurken, cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurmu'na gönderild

Dansöz kendini astı!

Ordu'nun Ünye İlçesi'ndeki bir barda dansöz olarak çalışan 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Dilek Topal'ın, evinin merdiven korkuluklarına asılı cesedi bulundu. Topal'ın intihar ettiği üzerinde durulurken, cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurmu'na gönderildi, savcılık da soruşturma başlattı.

 

Olay dün gece meydana geldi. İlçedeki bir barda dansöz olarak çalışan Dilek Topal, sahneye çıkacağı saatte işyerine gitmedi. Bunün üzerine bar çalışanları genç kadının Gölevi Mahallesi'ndeki evine gitti. Kapıyı açan olmayınca olay yerine çağırılan polis ekipleri çilingir yardımıyla içeri girdi. Topal, dubleks evin merdivenlerinin korkuluklarına asılı olarak bulundu. Sağlık ekibi Topal'ın birkaç saat önce yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Dilek Topal'ın cesedi, önce ambulansla Ünye Devlet Hastanesi morguna, buradan da kesin ölüm nedeninin belirlenceği otopsinin yapılması için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın intihar olobileceği üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam