Damat cinneti: 3 ölü

 İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yapan Savaş Özer (30), eşi Büşra Özer'e (25) sık sık şiddet uyguluyordu. Genç çift defalarca karakolluk olurken, bir çocuk annesi Büşra Özer, bir ay evvel Bursa'da kadın sığınma evine yerleştirildi. Ancak ailesi, 6 yaş

Damat cinneti: 3 ölü

 

İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yapan Savaş Özer (30), eşi Büşra Özer'e (25) sık sık şiddet uyguluyordu. Genç çift defalarca karakolluk olurken, bir çocuk annesi Büşra Özer, bir ay evvel Bursa'da kadın sığınma evine yerleştirildi. Ancak ailesi, 6 yaşında S.N.Ö. adlı bir kız çocuğu olan Özer'i sığınma evinden aldı. Savaş Özer'in, Yenice Mahallesi'ndeki baba ocağına yerleşen eşi ile ailesini bir süredir tehdit ettiği ileri sürüldü. 

Büşra Özer ile annesi Nazmiye Cece (48), bugün pazara alışverişe çıktı. Kendilerini takip eden Savaş Özer, Sırabademler Mahallesi'nde eşi ile kayınvalidesinin önüne kesti. Tabancayla kaynanasının ve eşinin başına birer el ateş eden Özer, daha sonra sonra aynı silahla kendi başına sıktı. Nazmiye Cece ve Savaş Özer olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Büşra Cece ise kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

 

Kayınpeder Şahin Cece'nin, savcılık tarafından tedbir kararı verilmesi üzerine, dün emniyeti arayıp koruma talep ettiği, ayrıca eşi ve kızına "Ben olmadan dışarı çıkmayın" dediği öğrenildi. 3 kişinin ölümüyle neticelenen olayla alakalı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam