Damat adaylarının sır ölümü!

Brüksel savcılığı, internet üzerinden tanıştıkları Kamerunlu kadınlarla evlenmek için farklı tarihlerde bu ülkeye giden 10 Belçikalının esrarengiz ölümünü araştırıyor. Savcılık kaynaklarına göre, son 5 yılda ithal gelin için Kamerun'a giden 10 Belçikalı a

Damat adaylarının sır ölümü!

Brüksel savcılığı, internet üzerinden tanıştıkları Kamerunlu kadınlarla evlenmek için farklı tarihlerde bu ülkeye giden 10 Belçikalının esrarengiz ölümünü araştırıyor. 

Savcılık kaynaklarına göre, son 5 yılda ithal gelin için Kamerun'a giden 10 Belçikalı aniden hastalanarak hayatını kaybetti. Bunlardan ismi açıklanmayan biri, ölmeden önce Belçika'daki yakınlarını arayarak müstakbel eşiyle birlikte "bol miktarda afrodizyak bitkisi yediklerini" anlattı.

Brüksel savcılığı, benzer ölümlerin çokluğu nedeniyle internet üzerinde faaliyet gösteren Afrikalı suç örgütlerinin, paralarını gasbetmek için Belçikalı damat adaylarını zehirlediği ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam