Dağda askerden şeker ikramı

 Şırnak yakınlarındaki Küpeli Dağı'nda bulunan Düzova Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, yol kontrol noktasından geçen vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, şeker ikramında bulundu. Cizre İlçesi'ne bağlı Düzova Köyü ile İdil İlçesi arasında bu

Dağda askerden şeker ikramı

 

Şırnak yakınlarındaki Küpeli Dağı'nda bulunan Düzova Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, yol kontrol noktasından geçen vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, şeker ikramında bulundu.

 

Cizre İlçesi'ne bağlı Düzova Köyü ile İdil İlçesi arasında bulunan Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, bugün yol kontrolleri sırasında durdurulan araçlardaki vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, kolonya ve şeker ikramında bulundu. Vatandaşlar, bu durum karşısında oldukça memnun oldukları gözlenirken, bayramlaşma sonrası asker ve vatandaşlar karşılıklı kısa süreli sohbetler yaşandı. 

 

Karakoldaki nöbet kulübelerinde ağır silahlarla, eller tetikte nöbet tutan askerler de memleketteki ailelerine ve sevenlerine selam gönderdi. Operasyon halindeki tertiplerine de selan gönderen nöbetçi askerler, vatan borcunu ödemenin gurur ve onurunu yaşadıkları mesajını verdi. Bir asker, ailesi, tüm akrabaları ve memleketi Van ile Türkiye'ye selam göndererek bayram kutlama mesajı gönderdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam