Cübbeli'den Facebook yorumu!

İsmailağa Cemaati, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kadınlar için "tehlikeli" olduğunu duyurdu.Cemaat yayınladığı duyuruda, Facebook'u kullanan kadınların "erkeklerin vebalini aldığını" ileri sürdü.Facebook kullanıcılarından olan, özellikle Cübbeli Ahme

Cübbeli'den Facebook yorumu!

İsmailağa Cemaati, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kadınlar için "tehlikeli" olduğunu duyurdu.

Cemaat yayınladığı duyuruda, Facebook'u kullanan kadınların "erkeklerin vebalini aldığını" ileri sürdü.

Facebook kullanıcılarından olan, özellikle Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbet ve videolarını bu site kanalıyla yayınlayan İsmailağa Cemaati, bir kadın profil resminin iki erkek profil resminin ortasında yer almasını "felaket" olarak yorumlayarak, "Saçını haram olduğu için göstermiyorsun belki ama senin yazdığın bir mesajdan etkilenen, beyninde değişik düşünceler canlanan bir erkeğin vebalini nasıl çekeceksin? Çarşafın içine girersin, tesettüre bürünürsün, erkeklerden kaçıyorsun. Facebook'takiler erkek değil mi? Onlarla mesajlaşmak, muhabbet etmek caiz mi? Onlara mesaj atmak caiz mi?" dedi.

Yasaklamada şu ifadeler yer aldı: "Bayanların Facebook gibi siteleri kullanmasını doğru bulmuyoruz. Bu sebeple Facebook sayfamızı da kapattık. Uyarıyoruz! Tehlikeyi fark edin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam