Çocuk istismarına önleme

Karadeniz İlleri Kadın Platformu Derneği öncülüğünde ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Trabzon Kent Konseyi paydaşlığında ''Çocuk İstismarı ve İhmalinin Önlenmesi'' konulu panel düzenlendi.Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki

Çocuk istismarına önleme

Karadeniz İlleri Kadın Platformu Derneği öncülüğünde ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Trabzon Kent Konseyi paydaşlığında ''Çocuk İstismarı ve İhmalinin Önlenmesi'' konulu panel düzenlendi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki panele, Trabzon Vali Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Yardımcısı Aziz Mercan'ın eşi Suna Mercan ve çok sayıda davetli katıldı.

Panele konuşmacı olarak katılan IOWA Üniversitesi Çocuk Koruma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Resmiye Oral ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Şahin, katılımcılara, çocuk koruma merkezlerinin önemi ve istismara uğramış çocuklara ekiplerin yaklaşımları konusunda bilgi vererek Avrupa'da uygulanan sistemi anlattı.

Sema Kızılcık, çok önemli bir panel gerçekleştirildiğini ifade ederek, panelin gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan Karadeniz İlleri Kadın Platformu Derneğine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam