Çocuğun parmağında somon sıkıştı!

 Adana'da bir çocuğun oyun oynarken parmağına taktığı ve sıkışan cıvata somunu, diş teknisyeni tarafından çıkarıldı. Aile, çocuklarını diş teknisyeninden önce 3 ayrı hastaneye götürdüklerini ama çözüm bulunamadığını iddia etti.  Olay, merkez Seyhan ilçesi

Çocuğun parmağında somon sıkıştı!

 

Adana'da bir çocuğun oyun oynarken parmağına taktığı ve sıkışan cıvata somunu, diş teknisyeni tarafından çıkarıldı. Aile, çocuklarını diş teknisyeninden önce 3 ayrı hastaneye götürdüklerini ama çözüm bulunamadığını iddia etti. 
 
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, evlerinin önünde oyun oynayan Fuat Arda Dinç (7), bulduğu cıvata somununu yüzük parmağına taktı. Somunu parmağından çıkartamayan küçük çocuk, anne ve babasından yardım istedi. Anne ve babanın da denemelerine rağmen somun parmaktan çıkartılamadı. İddiaya göre, sırayla 3 ayrı hastaneye götürülen çocuğa yardımcı olunamadı. Bunun üzerine baba Volkan Dinç (35), CANKUR ekiplerinden yardım istedi. CANKUR ekipleri de küçük çocuğu alıp, diş teknisyeni Mümin Köylü'nün çalıştığı iş yerine götürdü. Köylü, küçük çocuğun parmağındaki somunu diş spiraliyle yaklaşık yarım saatte keserek çıkarttı. 
 
Baba Dinç, "3 hastanenin acil servisine gittim ama oradaki görevliler 'Bu bizim işimiz değil, demir atölyesine götürün' dedi. CANKUR ekiplerinin yardımı, diş teknisyeninin özel çabasıyla somun parmaktan çıkartıldı" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam