Çocuğun öldüğü kazada eylem

 Mardin-Kızıltepe karayolu Yukarı Azıklı köyü mevkisinde 13 yaşındaki Yusuf Kurtay'ın ölümüne neden olan trafik kazasına tepki gösteren köylüler, karayolunu taşlarla kapatarak eylem yaptı. Sık sık trafik kazalarının yaşandığı Yukarı Azıklı köyü mevkisinde

Çocuğun öldüğü kazada eylem

 

Mardin-Kızıltepe karayolu Yukarı Azıklı köyü mevkisinde 13 yaşındaki Yusuf Kurtay'ın ölümüne neden olan trafik kazasına tepki gösteren köylüler, karayolunu taşlarla kapatarak eylem yaptı. 

Sık sık trafik kazalarının yaşandığı Yukarı Azıklı köyü mevkisinde bir kamyonetin 13 yaşındaki Yusuf Kurtay'a çarparak ölmesine neden olması köylüleri çileden çıkardı. Köylüler, bölgede sürekli kazaların meydana geldiğini ve yetkililerin bu sorunu çözmek için hiçbir girişimde bulunmadığını ileri sürerek karayolunu çift şerit halinde taşlarla kapatıp eylem yaptı. Yaklaşık 2.5 saat köylüler tarafından ulaşıma kapatılan karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgeye giden jandarma ve polis ekipleri

çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, yolu trafiğe kapatan köylüler Mardin Valisi Turhan Ayvaz gelmeden eylemlerini sona erdirmeyeceklerini söylediler. Çevreden topladıkları büyük taş parçaları ile karayolunun geliş ve gidiş istikametini kapatan köylüler, araçların geçişine izin vermiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler