Çocuğun ateşle oyunu evi yaktı

 Eskişehir'de 12 yaşında bir çocuk evde oyun oynadığı sırada çıkartmış olduğu yangından mahsur kalan bir kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Ramazan Ç.(12), Kırmızıtoprak Mahallesi Ötnü Sokak'ta ki evinde oyun oynadığı sırada henüz belirlenemeyen bir sebept

Çocuğun ateşle oyunu evi yaktı

 

Eskişehir'de 12 yaşında bir çocuk evde oyun oynadığı sırada çıkartmış olduğu yangından mahsur kalan bir kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.
 
Ramazan Ç.(12), Kırmızıtoprak Mahallesi Ötnü Sokak'ta ki evinde oyun oynadığı sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı.
 
Alevlerin kısa sürede sardığı yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.
 
Bu esnada evde bulunan Ramazan Ç. ve dumandan zehirlenen üst komşu Müzeyyen K.'yi (57) ekipler merdiven uzatarak binadan çıkardı.
 
Görevlilerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alırken polis ekipleri de yanlışlıkla yangına sebep olan Ramazan Ç.'yi sakinleştirerek koruma altına aldı.
Ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi altına alınan Müzeyyen K.'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam