Çoban uyudu koyunlar telef oldu

 MUŞ merkeze bağlı Elçiler Köyü'nde, çoban Refik Uçurum bir ağacın altında uyuya kalınca, sürüye saldıran kurt 150 koyunu telef etti. Elçiler'de köylülere ait koyunları otlatan çoban Refik Uçurum, sabah saatlerinde yaylada bir ağacın altında uyuya kaldı.

Çoban uyudu koyunlar telef oldu

 

MUŞ merkeze bağlı Elçiler Köyü'nde, çoban Refik Uçurum bir ağacın altında uyuya kalınca, sürüye saldıran kurt 150 koyunu telef etti. 

Elçiler'de köylülere ait koyunları otlatan çoban Refik Uçurum, sabah saatlerinde yaylada bir ağacın altında uyuya kaldı. Uyandığında koyunları göremeyen çoban, kurtları sesini duyduğu bölgeye gitti. Yaklaşık 700 koyunu otlatan çoban Uçurum, bunlardan 150'sinin kanlar içinde yerde yattığını gördü. Çoban Uçurum, köylülere haber vererek koyunların hepsini köye götürdü. Gece boyunca hayvanları otlattığını, uykusuz olduğunu anlatan Refik Uçurum, "Uyandığımda koyunları göremedim ve panikledim. 5- 10 kurt koyunlara saldırmış. Kurtlardan korkan koyunların bir kısmı da kaçarken uçurumdan yuvarlanıp telef olmuş. Köylüler adına çok üzüldüm" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam