Çoban Aysun Kayacı'ya kızdı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir çoban, manken Aysun Kayacı hakkında, "Anayasanın eşitlik ilkesini yok sayarak, çobanlık mesleğini aşağıladığı ve hakaret ettiği" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Kahveli köyünde yaşayan Hasan Ali Bulduklar (56), Kozan Savc

Çoban Aysun Kayacı'ya kızdı
Adana'nın Kozan ilçesinde bir çoban, manken Aysun Kayacı hakkında, "Anayasanın eşitlik ilkesini yok sayarak, çobanlık mesleğini aşağıladığı ve hakaret ettiği" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kahveli köyünde yaşayan Hasan Ali Bulduklar (56), Kozan Savcılığına, Kayacı hakkında bir televizyon programında yaptığı konuşmayla ilgili suç duyurusu dilekçesi verdi.

Bulduklar, dilekçesinde, "Evliyim ve 11 çocuğum var. Geçimimi çobanlıkla sağlamaktayım. Ulusal bir haber kanalında Aysun Kayacı,
'Benim oyum, dağdaki çobanla bir olmaz' diyerek, Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı davranmakta, bizleri aşağılamakta ve hakaret etmektedir.

Adı geçen kişiden davacıyım" ifadelerine yer verdi. Bulduklar, askerliğinin bitmesine 3 gün kala 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nın başladığını ve askerliği bittiği halde 59 gün Edirne'de mevzide kaldığını, bu vatanın geleceği için görev yaptığını belirtti.

Vatan topraklarının kolay kazanılmadığını ifade eden Bulduklar, şöyle dedi:


"Bizleri küçük gören, hor gören, çoban diye aşağılayanların ve tüm kamuoyunun şunu bilmesini istiyorum ki ben vatan için verilen tüm görevleri eksiksiz yerine getirdim. Ne demek 'dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz'. Çok üzüldüm. Kendisinden şikayetçiyim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler