Cizre'de bombalı saldırı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından Garnizon Komutanlığı, Adalet Sarayı ve bir benzin istasyonuna ses bombası atıldı. Benzin istasyonuna yapılan saldırıda 1 kişi yaralandı.EMNİYET GÜÇLERİ ALARMA GEÇTİDün gece terör örgütü PKK

Cizre'de bombalı saldırı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından Garnizon Komutanlığı, Adalet Sarayı ve bir benzin istasyonuna ses bombası atıldı. Benzin istasyonuna yapılan saldırıda 1 kişi yaralandı.

EMNİYET GÜÇLERİ ALARMA GEÇTİ

Dün gece terör örgütü PKK yandaşları tarafından Orhan Doğan Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonuna ses bombası atıldı. İstasyonunda çalışan bir kişi, cismi patlayıcı olduğunu bilmeden tekmeleyerek uzaklaştırmaya çalışırken ses bombası patladı.

Ayağından yaralanan işçi, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, Nur Mahallesi'ndeki Garnizon Komutanlığı nizamiyesine de terör örgütü PKK yandaşları tarafından ses bombaları atıldı. Askerler alarm durumuna geçerken, çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı.

GECENİN KARANLIĞINDA KAYBOLDULAR

Öte yandan, gece saatlerinde Kale Mahallesi'ndeki Adalet Sarayı'na da ses bombası atan PKK yandaşları, gecenin karanlığından faydalanarak izlerini kaybettirdi. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

İlçe merkezindeki saldırılardan sonra güvenlik güçleri önlemlerini artırdı. Saldırılar sonrası gözaltına alınanların olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler