Cipten inip 2 kişiyi öldürdü

Olay, ilçedeki Ankara Caddesi'ndeki bir marketin yanında meydana geldi. İçinde 3 kişi bulunan, plakasının ön ve arka bölümünde 'Evleniyoruz', 'mutluyuz' yazısı bulunan gri renkli bir cipten inen bir kişi, akraba oldukları belirtilen Ali ve Hakan Taştan'a

Cipten inip 2 kişiyi öldürdü

Olay, ilçedeki Ankara Caddesi'ndeki bir marketin yanında meydana geldi. İçinde 3 kişi bulunan, plakasının ön ve arka bölümünde 'Evleniyoruz', 'mutluyuz' yazısı bulunan gri renkli bir cipten inen bir kişi, akraba oldukları belirtilen Ali ve Hakan Taştan'a peş peşe ateş etti.

Ali Taştan, olay yerinde ölürken sevk edilen ambulansla Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Taştan'ın duran kalbi müdahale ile çalıştırıldı. Hakan Taştan, bir süre sonra kurtarılamadı. Hastanede ölen Hakan Taştan'ın vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirlendi.

Ölen Ali ve Hakan Taştan'ın cesetleri önce Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi morguna, ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kırşehir nüfusuna kayıtlı olan ve yaklaşık 15 yıldan bu yana Şereflikoçhisar'da oturan Ali Taştan ile 3 ay önce ilçeye geldiği belirtilen Hakan Taştan'ın Konya bağlantılı bir cinayet sonucu öldürüldüğü iddia edildi. Güvenlik güçleri, aracı ve saldırganı ele geçirmek amacıyla soruşturma ve operasyonu sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam