Cip Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yükselen Köyü yolunda meydana geldi. Yükselen Köyü içerisinde bulunan Malas Gölüne balık tutmaya giden ve iddiaya göre alkollü olan 51 yaşındaki Musa Irmak, 32 yaşındaki Mustafa Tumru ve Hacı Çam, ak

Cip Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yükselen Köyü yolunda meydana geldi. Yükselen Köyü içerisinde bulunan Malas Gölüne balık tutmaya giden ve iddiaya göre alkollü olan 51 yaşındaki Musa Irmak, 32 yaşındaki Mustafa Tumru ve Hacı Çam, akşam saatlerinde merkezde bulunan evlerine dönmek üzere yola çıktı. Mustafa Tumru yönetimindeki 34 TB 9285 plakalı cip, kent merkezine 5 kilometre kala kontrolde çıkıp yaklaşık 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Mustafa Tumru ile Musa Irmak, araç içerisinde sıkıştı. Kazadan hafif yaralanan Hacı Çam araç içerisinden çıkarak, yardım istemek üzere yola çıktı. Hacı Çam, yoldan geçen bir arabaya binip köye giderek yardım çağırdı.

Hacı Çam'ın yardım çağırması üzerine kaza yerine hemen itfaiye ve 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Kaza yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri halatlarla uçurumdan inerek kaza yapan araca ulaştı. İki kişinin öldüğünü fark eden sağlık görevlileri her olasılığa karşı kalp masajı yaparak müdahalede bulundu. Tumru ve Irmak'ın cesedi sedye üzerinde halatlarla uçurumdan çıkartıldı. Yaralı Hacı Çam da ambulansla, Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada araç içerisinde sıkışan Musa Irmak da, cep telefonuyla bir yakınını arayarak kaza yaptıklarını ve araç içesirinde sıkıştıklarını söylediği belirtildi.

Alkollü oldukları öne sürülen 3 arkadaşın, kaza yaptığı cip içerisinde bira şişelerinin olması dikkat çekti. 2 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam