'Cinsel' ilaç operasyonu

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Tahtakale’deki iki iş hanının depolarına operasyon düzenledi. Yaklaşık 20 depoya yapılan baskında, bir kısmının sahte bir kısmının ise kaçak yollarla ülkeye getirilen yüzlerce kutu "cin

'Cinsel' ilaç operasyonu

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Tahtakale’deki iki iş hanının depolarına operasyon düzenledi.
 
Yaklaşık 20 depoya yapılan baskında, bir kısmının sahte bir kısmının ise kaçak yollarla ülkeye getirilen yüzlerce kutu "cinsel uyarıcı" ilaç ele geçirildi. Operasyonda 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 
 
Ele geçirilen sahte ve kaçak ilaçlar polis tarafından toplanarak emniyete götürüldü. İstanbul polisi, 12 Aralık 2012 tarihinde 45 ayrı adreste yaptığı operasyonda 300 bin kutu sahte ilaç ele geçirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler