Cinnet getiren anne kızını öldürdü

 Bahçelievler'de cinnet geçiren 47 yaşındaki Uğur Gerdanerli, boşandığı eşi Mustafa Erfındık ile kızları 24 yaşındaki kızı Selin Özlem Erfındık ve 16 yaşındaki G.P.E.'yi bıçakladı. Annesinin kalbinden bıçakladığı üniversite öğrencisi Selin Özlem Erfındık

Cinnet getiren anne kızını öldürdü

 

Bahçelievler'de cinnet geçiren 47 yaşındaki Uğur Gerdanerli, boşandığı eşi Mustafa Erfındık ile kızları 24 yaşındaki kızı Selin Özlem Erfındık ve 16 yaşındaki G.P.E.'yi bıçakladı. Annesinin kalbinden bıçakladığı üniversite öğrencisi Selin Özlem Erfındık kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Anne Uğur Gerdanerli ise Bahçelievler Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Anne Gerdanerli'nın cinnet geçirdiği sırada 16 yaşındaki G.P.E.'nin küçük kardeşi 8 yaşındaki B.E.'yi komşusuna kaçırarak kurtardığı ortaya çıktı.

 

Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi'nde dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Cinnet geçiren 47 yaşındaki Uğur Gerdanerli, 1993 yılında boşandığı ancak 1995 yılından itibaren beraber yaşadığı eski eşi Mustafa Erfındık'ın banyoya girmesinin ardından odasında bulunan kızı Marmara Üniversitesi Turizm öğrencisi 24 yaşındaki Selin Özlem Erfındık'ı kalbinden bıçakladı. Annesinin ablasını bıçakladığını gören 16 yaşındaki Anadolu Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi G.P.E., banyoya koşarak babasına haber verdi. Ancak anne G.P.E'yi de sağ dirseğinden bıçakla yaraladı.

BÜYÜK KIZI ÖLDÜ

G.P.E., 8 yaşındaki kız kardeşi B.E.'yi alarak üst katta bulunan komşusuna kaçırdı. Yeniden eve girdiğinde ise babasının da sırt ve karın bölgesinden yaralı olduğunu gördü. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Bahçelievler Ekipleri de anneyi gözaltına aldı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğrenci olmasının yanı sıra Boyner Merkez'de çalışan 24 yaşındaki Selin Özlem Erfındık doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan baba ile küçük kızın ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

1993 YILINDA BOŞANDILAR

Erfındık'ın komşuları, bir otobüs firmasında çalışan Mustafa Erfındık ile Uğur Gerdanerli'nin 1993 yılında boşandığını, 1995 yılında Uğur Gerdanerli'nın evine geri döndüğü eşinin de çocukların küçük olması nedeniyle eşiyle yeniden barıştığını anlattı. Erfındık'ın komşuları ayrıca Uğur Gerdanerli'nin şizofreni tedavisi gördüğünü öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler