Cinnet geçiren polis dehşet saçtı

İzmir Çiğli'de, Özel Harekat Görevlisi olduğu öne sürülen bir polis memuru silahla dehşet saçtı. Olay, saat 02.00 sıralarında Çiğli semtinde 6810 sokak numara 9'da yaşandı. İddialara göre, eşinden ayrılmak üzere olan polis memuru cinnet getirerek etrafa a

Cinnet geçiren polis dehşet saçtı

İzmir Çiğli'de, Özel Harekat Görevlisi olduğu öne sürülen bir polis memuru silahla dehşet saçtı. Olay, saat 02.00 sıralarında Çiğli semtinde 6810 sokak numara 9'da yaşandı. İddialara göre, eşinden ayrılmak üzere olan polis memuru cinnet getirerek etrafa ateş açtı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Cinnet getiren polis memuru, bir polis aracını ele geçirdi. Polis memuru, yaptığı telsiz anonsuyla aradıkları şahsın kendisi olduğunu belirterek, polis memurlarının yanına yaklaşmamasını ve eşinin gelmesini istedi. Olay yerine gelen Özel Harekat polislerinin uzun süren ikna çabaları netice verdi ve polis memuru saat 05.30 sıralarında teslim oldu.
 
Cinnet getiren polis memurunun Karşıyaka Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi.
 
Olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler