Cinnet geçiren anne iki çocuğunu öldürdü

Muğla Milas'ta cinnet getiren kadın, 3,5 aylık ve 2 yaşındaki çocuklarını bıçakla öldürdükten sonra intihar etmek istedi.Ören beldesi Orta Mahalle'de, Tuğba G. (28) henüz belirlenemeyen sebeple cinnet getirdi. Çocukları 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki A

Cinnet geçiren anne iki çocuğunu öldürdü

Muğla Milas'ta cinnet getiren kadın, 3,5 aylık ve 2 yaşındaki çocuklarını bıçakla öldürdükten sonra intihar etmek istedi.

Ören beldesi Orta Mahalle'de, Tuğba G. (28) henüz belirlenemeyen sebeple cinnet getirdi.
 
Çocukları 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan G'yi bıçakla öldüren kadın, ardından kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar etmek istedi.
Olay anında evde bulunmayan baba Yaşar G, eve geldiğinde kapıların kilitli olması üzerine pencereyi kırarak içeri girdi. 
 
Eşi ve çocuklarını kanlar içinde bulan Yaşar G, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki çocuğun öldüğünü belirledi. 
 
Anne Tuğba G'nin ölmediğini fark eden sağlık ekipleri, yarım saat süren müdahalenin ardından kadını özel bir hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Tuğba G'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
 
Baba Yaşar G, ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler